Smerovač Modem + alebo ADSL modem s Wi-Fi?

Pin
Send
Share
Send

Ahoj! Môj domáci internet vedie cez telefónnu linku. Podľa toho mám modem TP-LINK TD-8816. A mám otázku, môžem si kúpiť bezdrôtový smerovač TP-Link TL-WR940N alebo iné podobné smerovače? To znamená, pripojiť môj modem a smerovač a získať Wi-Fi v celej domácnosti. Alebo by ste sa nemali trápiť s káblami a kúpiť si bezdrôtový ADSL modem TP-Link TD-W8961N alebo podobne. Dúfam, že som správne uviedol svoj problém). A predsa, ktorá z týchto možností je hneď lepšia ako modem + router alebo ADSL modem. Kde bude rýchlosť a chytanie je lepšie. Vďaka!

Odpoveď:

Ahoj. Áno, otázka bola dobre popísaná, všetko je jasné. Obe možnosti sú funkčné. To znamená, že si stačí kúpiť nejaký Wi-Fi router, pripojiť ho k modemu a všetko bude fungovať. Alebo môžete jednoducho zmeniť ADSL na nové s podporou Wi-Fi. Čo sa týka rýchlosti a signálu Wi-Fi siete, myslím, že tam nebude veľký rozdiel. Všetko závisí od zakúpeného zariadenia a rýchlosti od poskytovateľa.

Správnejšie je, myslím si, kúpiť nový modem, ktorý dokáže distribuovať internet cez Wi-Fi. Jednoducho bude menej zariadení a menej káblov. A čím menej zariadení, tým menej rôznych problémov s ich prácou.

Je len na vás, ako sa vám bude najviac páčiť.

14.09.16

4

Na otázku Daulet

Pin
Send
Share
Send

Pozri si video: How to Connect Wifi Router to DSL Modem (Smieť 2024).

essaisrff-com