Žiadne pripojenie na internet cez TP-Link

Pin
Send
Share
Send

Dobrý deň, mám taký problém, stlačil som reštart TP-Link na Wi-Fi routeri a teraz nie je internet, nepripojí sa ani k Wi-Fi z iných zariadení, nemôžem zadať nastavenie routera, stav bez prístupu na internet, pozrel som sa alebo automaticky ip -adresu na vyladenie, ale stojí to za to automaticky, urobil som všetko tak, ako je to napísané vo vašich článkoch a niečo nefunguje, vymenil kábel, zaplatil internet.

Odpoveď

Popísali ste svoj prípad, písali ste o mnohých rôznych problémoch, ale nenapísali ste o ňom nijaké konkrétne informácie. Dokonca ani model smerovača TP-Link nebol uvedený.

Po resetovaní nastavení na TP-Link vysiela továrenskú sieť Wi-Fi. Pokiaľ ide o problémy so zadaním nastavení, máme článok https://help-wifi.com/oshibki-i-polomki/chto-delat-esli-ne-zaxodit-v-nastrojki-routera-na-192-168-0 -1-ili-192-168-1-1 / Nemôžem vám konkrétne povedať, pretože neviem, čo sa tam deje, aké nastavenia atď.

Je normálne, že po obnovení továrenských nastavení nie je k dispozícii internetové pripojenie cez smerovač TP-Link. Musíte prejsť na nastavenia smerovača a nakonfigurovať ho na pripojenie k internetu. Až potom bude smerovač distribuovať internet. Musíte tiež nastaviť (zmeniť) heslo siete Wi-Fi. Musíte úplne nakonfigurovať smerovač. Po obnovení na výrobné nastavenia je ako nový.

Opäť nemôžem vedieť, čo sa tam stalo a prečo ste obnovili nastavenia. Je možné, že došlo k zlyhaniu hardvéru smerovača. Dôvodov môže byť veľa.

29.01.17

1

Na otázku Vadima

Pin
Send
Share
Send

Pozri si video: Nastavení TP-LINk WIFI extenderu pomocí webového rozhraní. (Smieť 2024).

essaisrff-com