Internet cez Wi-Fi je na Intel Compute Stick (Windows 10) nestabilný

Pin
Send
Share
Send

Dobrý deň! Problém je v tomto:

K dispozícii je Wi-fi router TP-Link TL-WR740N. Pracuje už 3 roky. Doteraz boli iPhone, iPad a Macbook pripojené k sieti. Všetko fungovalo veľmi rýchlo a stabilne. Teraz som sa rozhodol kúpiť Intel Compute Stick s nainštalovaným Windows 10, hlavne na sledovanie filmov a surfovanie na internete. Internet v tomto zariadení odmieta fungovať normálne. Rýchlosť neustále skáče alebo spojenie úplne zmizne. Pokúsil som sa zaregistrovať adresy DNS spoločnosti Google, problém to veľmi nerieši. Po reštartovaní smerovača sa rýchlosť objaví, ale po chvíli opäť zmizne. Na maku a telefóne iPhone funguje všetko skvele. Ako vyriešiť problém?

Odpoveď

Dobrý deň. Napísal si:

Rýchlosť neustále skáče alebo spojenie úplne zmizne.

Ako si všimnete tieto skoky v rýchlosti internetu? Aký je stav pripojenia po jeho strate? Je to len tým, že problém je veľmi nejednoznačný.

Nemám kartu Intel Compute Stick, ale myslím si, že problém s Wi-Fi sa nelíši od ostatných počítačov v systéme Windows 10. Prvá vec, ktorú by som urobil, je pripojenie karty Intel Compute Stick k inej sieti Wi-Fi. Skontroloval som, ako to bude fungovať. Ďalšia možnosť: možno je program Intel Compute nainštalovaný príliš ďaleko od smerovača a také problémy s Wi-Fi v dôsledku slabého signálu.

Ak sa ukáže, že problém je v tomto kompaktnom počítači (Windows 10), musíte vyskúšať aktualizáciu ovládača adaptéra Wi-Fi. Alebo ho nahraďte zo zoznamu už nainštalovaných. Viac podrobností tu.

Skontrolujte tiež tieto články (ak ste ich ešte nenavštívili):

  • Problémy s internetom cez Wi-Fi vo Windows 10
  • V systéme Windows 10 sa Wi-Fi vypína. Pripojenie Wi-Fi na notebooku klesá

O výsledkoch píšte v komentároch nižšie.

23.05.17

8

Na otázku Michaila

Pin
Send
Share
Send

Pozri si video: Компьютер размером с флешку. Обзор Intel Compute Stick (Smieť 2024).

essaisrff-com